SURECOLOR SC-T3200

De SureColor SC-T3200 biedt maximale prestaties voor veeleisende afbeeldings-, CAD- en GIS-productieomgevingen. De krachtige beeldverwerking en hoge afdruksnelheden zorgen voor maximale productiviteit en flexibiliteit. De PrecisionCore TFP-printkoppen van Epson hoeven niet te worden vervangen en leveren in combinatie met UltraChrome XD-inkt de beste prestaties voor de gunstigste prijs en met brede ondersteuning voor diverse soorten media.

Ideaal voor afbeeldings-, CAD- en GIS-toepassingen
De SureColor SC-T3200 is een van de van printers uit de SureColor SC-T-reeks, die bestaat uit grootformaatprinters met hoge snelheden en vier kleuren die zijn ontworpen voor een reeks aan hoogwaardige afbeeldings-, CAD- en GIS-toepassingen binnen ontwerp- commerciële afdruk-, copyshop- en architectuuromgevingen, alsmede voor ingenieursbureaus, de detailhandel en het onderwijs.

Hoge productiviteit
Om de productiviteit te maximaliseren, is de SureColor SC-T3200 uitgerust met 1 GB RAM voor zeer snelle beeldverwerking en een harde schijf van 320 GB voor het opslaan en ophalen van afdruktaken. Optionele PostScript-ondersteuning met twee 1,6 GHz-processoren, die het snelle afdrukken van omvangrijke bestanden vanuit toonaangevende ontwerp- en CAD-programma’s mogelijk maakt. En de SureColor SC-T3200 is snel: de uitvoersnelheid voor een A1-afdruk bedraagt slechts 28 seconden.

Resultaten van hoge kwaliteit
De combinatie van PrecisionCore TFP-printkoppen van Epson en UltraChrome XD-inkt levert toonaangevende kwaliteit en nauwkeurige, herhaalbare prestaties. UltraChrome XD-pigmentinkt is bestand tegen vuil en water en levert diepe zwarttinten en heldere, strakke lijnen, die benodigd zijn voor gedetailleerde technische afbeeldingen en levendige kleuren voor afdrukken en posters van hoge kwaliteit, op behandelde of onbehandelde media, inclusief karton met een dikte tot 1,5 mm.

Licht, compact en gebruiksvriendelijk
Met een strakke vormgeving, een beperkte CO2-voetafdruk, lage geluidsniveaus en bediening vanaf de voorkant past de SureColor SC-T3200 eenvoudig in een kantooromgeving.

KEY FEATURES

  • Snelle verwerking
  • Afdrukken en kopiëren van afbeeldings-, CAD- en GIS-toepassingen op hoge snelheid
  • Inktpatronen met hoge capaciteit
  • Een keuze tussen groottes van 110, 350 en 700 ml betekent lage gebruikskosten
  • PrecisionCore TFP-printkop
  • Permanente printkop voor de levensduur van de printer
  • UltraChrome XD-inkten of sublimatie
  • Produceer levendige kwaliteitsafbeeldingen die bestand zijn tegen vuil en water
  • PostScript-ondersteuning met 2 x 1,6 GHz-processoren
  • Druk meerdere formaten, waaronder gegevensrijke bestanden, snel en direct af

C11CD66301A1-1

C11CD66301A0-2

C11CD66301A0-4

De printers kunnen ook worden geleverd met sublimatie inkten of screenfilm inkt of beiden, LET OP, hierdoor komt de garantie op het natte deel te vervallen!

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten