EPSON SURECOLOR SC-F2000 (4C)scf2000

Hoge kwaliteit
De enkele plaat maakt het mogelijk om gemakkelijk op textiel af te drukken en de hoogte is verstelbaar om nauwkeurige resultaten te bereiken op stof met een maximale dikte van 25 mm. Het afgedrukte gebied op de stof is zacht, waardoor T-shirts comfortabel aanvoelen en slijtvast zijn. Epsons MicroPiezo TFP-printkop heeft een resolutie van maximaal 1440 x 1440 dpi voor nauwkeurige vorming en plaatsing van punten. Het brede kleurenspectrum produceert heldere kleuren en geleidelijke gradaties.

Snelle afdruksnelheden
Deze printer die direct op kleding afdrukt, bedrukt een enkel T-shirt in 27 seconden waardoor productie snel en gemakkelijk wordt.

UltraChrome DG-inkt
Epsons UltraChrome DG-inkt is er in inktpatronen van 250 ml of 600 ml. Ideaal voor het afdrukken op donker textiel aangezien de witte inkt robuust is en bestendig tegen barsten. De witte inkt wordt in het systeem gecirculeerd om verstopping te reduceren.

Flexibel
De SC-F2000 drukt af op een breed scala van media en een grote verscheidenheid aan textiel en wordt geleverd met ontwerpsoftware om gemakkelijk zelf ontworpen T-shirts te maken.

Milieuvriendelijk
Aan de UltraChrome DG-inkt van Epson is een deelcertificaat van Oeko-Tex® Standard 1002 toegekend.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten