EPSON SURECOLOR SC-F7000 scf7000

De Epson SureColor SC-F7000 is productief en een betrouwbare keuze voor zachte signalisatiematerialen, banners/vlaggen, sportkleding, normale kleding en op maat gemaakte promotiematerialen. De printer heeft lage eigendomskosten en is de eerste kleursublimatieprinter waarvan ieder onderdeel door Epson is ontworpen en vervaardigd. Dit garandeert optimale kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid voor een maximale productiviteit.

De SureColor SC-F7000 van Epson is een duurzame en robuuste vierkleurenprinter (CMYK) met rolinvoer die met alle belangrijke kleursublimatie-transfer media kan worden gebruikt ten behoeve van een breed scala aan polyestertoepassingen. Variërend van zelf-ontworpen sportkleding, normale kleding, accessoires en sportartikelen tot zachte signalisatiematerialen, banners en vlaggen. De innovatieve functies voor het laden en instellen van media en andere bedieningsfuncties maken de SC-F7000 bijzonder eenvoudig in gebruik.

Deze kleursublimatieprinter biedt een hoogwaardige uitvoer tot 720 x 1440 dpi en drukt met een snelheid van 16-57m2/uur af (gewoonlijk 30m2/uur in two-pass productiemodus1). Een geïntegreerd en eenvoudig te hervullen inktsysteem van 1,5 liter en een automatische take-up rol zorgen voor ononderbroken afdrukken met minimaal onderhoud.

De Epson Micro Piezo-printkop zorgt voor nauwkeurige en herhaalbare prestaties en duurzaamheid. In combinatie met de Epson UltraChrome DS-inkt produceert deze technologie uitmuntende afbeeldingen met levendige kleuren, intense zwarttinten, scherpe contouren en vloeiende gradaties met uitstekende licht- en wasbestendigheid en bestand tegen slijtage en transpiratie.

De combinatie van de Epson-printkop en -inkt minimaliseert inktverbruik en de printer is ontworden voor minimaal stroomverbruik.

KEY FEATURES

Grote afdrukken
Afdrukken tot 64 inch breed
Gebouwd door Epson
Optimale betrouwbaarheid en prestaties
Micro Piezo
Uitstekende kwaliteit en hoge doorvoer
Single user design
Snel laden van media en eenvoudige set-up
Snelle uitvoer
Tot 57 m2/uur

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten