SURECOLOR SC-P9000 STD SPECTRO

SURECOLOR SC-P9000 STD SPECTRO

Produceer professionele foto´s en proefafdrukken van superieure kwaliteit met deze veelzijdige 44-inch foto- en proofing printer. De SC-P9000 biedt 98% Pantone gecertificeerde kleurenreproductie en wordt geleverd met een inktset van tien kleuren en de Epson TFP PrecisionCore-printkop, resulterend in nauwkeurige en duurzame afdrukken. Naast de geavanceerde techniek biedt de printer een reeks van gebruiksvriendelijke functies.

Breed kleurenspectrum
De SC-P9000 wordt geleverd met een tienkleuren UltraChrome HDX-pigmentinktset en levert 98% van Pantone®-gecertificeerde1 kleuren voor het produceren van bijzonder hoogwaardige en uiterst nauwkeurige afdrukken met heldere, levendige kleuren. De geavanceerde zwartwitmodus (ABW) maakt het mogelijk de prachtigste afdrukken te maken, met diepe rijke zwarttinten met hoge dichtheid en uiterst vloeiende overgangen tussen tinten.

Betrouwbaar en efficiënt
Dankzij de Epson TFP PrecisionCore-printkop en automatische spuitkopcontrolefunctie, zijn gebruikers verzekerd van consistente resultaten en de hoogste afdrukkwaliteit. Consistente kleurenreproductie is gegarandeerd, steeds weer opnieuw, zonder dat er dure extra software voor nodig is, vanwege het kleurkalibratie-hulpprogramma van Epson en de optionele Spectroproofer aangedreven door X-Rite voor snelle en nauwkeurige kleurmetingen.

Gebruiksvriendelijk en voordelig
De printer is in alle aspecten ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en maximale betrouwbaarheid. Overschakelen tussen media verloopt snel en eenvoudig met het heldere LCD-bedieningspaneel en -menu, terwijl de afzonderlijke inktpatronen van 350 ml of 700 ml langere drukgangen mogelijk maken voordat de inktpatronen moeten worden vervangen. De optionele harde schijf van 320 GB biedt gebruikers de mogelijkheid om ruimte te besparen op hun computer en meerdere afdruktaken op de printer op te slaan alvorens deze af te drukken.

Duurzame resultaten
Dankzij de superieure lichtechtheid blijven uw afdrukken er op hun best uitzien lang nadat ze zijn gemaakt. Afdrukken op Premium Glossy Photo Paper gaan zelfs maximaal 60 jaar mee.

KEY FEATURES

  • UltraChrome HDX-pigmentinkten: Levert uiterst nauwkeurige kleuren met 98% Pantone®-dekking
  • Epson TFP PrecisionCore-printkop: Garandeert consistente resultaten en hoogwaardige, betrouwbare afdrukkwaliteit
  • Superieure lichtechtheid: Afdrukken op Premium Glossy Photo Paper gaan maximaal 60 jaar mee2
  • Inktpatronen met hoge capaciteit: Langere drukgangen voordat inktpatroonvervanging is vereist
  • Gebruiksvriendelijk: Helder LCD-bedieningspaneel en optionele harde schijf van 320 GB

p9000-spectroprooferwhite_long

 

 

 

 

 

C11CA11001A0-1

white_long