metalnox_logo

 

Vanaf heden heeft Metalnox 2 nieuwe transfer persen geïntroduceerd, beide hand bediend en van groot formaat.

De EL900 is een handbediende transfer pers met een pers formaat van 700 x 1100 mm. Dit is één van de grootste handbediende transfer persen op de markt.EL900
Natuurlijk zijn zowel de temperatuur en de tijd elektronisch in te stellen, de druk is met de hand makkelijk te regelen. Maximum temperatuur is 220 C˚.

PTS 1700
De grootste pers van Metalnox is nu een semi automatische pers met een werk oppervlak van 1000 x 1700 mm. met 2 hand bediende tafels en pneumatische cilinder voor pers beweging.
Ook deze pers is voorzien van de exclusieve MTC – Meerdere-plaatsen Temperatuur Controle zorgt ervoor dat alle prints van gelijkwaardige en hoge kwaliteit zijn. Het verdeelt de temperatuur gelijk over de gehele plaat zonder verkwisting van elektriciteit gedurende het sublimatie proces. Als resultaat worden de kleuren intenser en het stroom verbruik is duurzaam.1700

Natuurlijk zijn alle persen weer bijzonder goed en kwalitatief afgewerkt, menig Europese leverancier zou jaloers zijn op bijvoorbeeld de elektronische afwerking.

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten